ZigaForm version 4.7.9
               Intregritetspolicty & GDPR
Insamling av personuppgifter Vi samlar in information från dig när du besöker www.finanda.se. Denna personuppgiftspolicty gäller också på våra sociala medier, och vid nyttjande av våra tjänster. All slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet räknas enligt personuppgiftslagen som personuppgifter.
 
Informationsskydd Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av avancerade krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb, får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.
 
Vi behandlar din personuppgifter främst i syfte att kunna fullfölja åtaganden mot dig som samarbetspartner. Vi samlar även in information av personer som kontaktat oss. Vi sparar information inom EU. Bokföringsdata sparas i Sverige. Vi säljer inte vidare någon kundinformation till 3:e part.
 
Samtycke Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

© 2018 Finanda AB

Stäng meny